Hippodroom locatie
     
   


buitenleven
  Accommodatie
De boerderij van het “Hippodroom” is te vinden in het buitengebied van het Brabantse Escharen, en ligt in een bosrijke omgeving, afgewisseld door uitgestrekte weilanden. Deze locatie heeft een landelijk karakter en de opzet maakt dat je uitgebreid kunt genieten van het buitenleven. De pensionstal met buitenmanege, round-pen, kapschuur en de sfeervolle cursusruimte bieden alle mogelijkheden de trainingen in contact met de paarden en de natuur te ervaren. Beleef het buitenleven aan den lijve. De andere boerderijdieren bevestigen de regel. Deze kleinschalige opzet heeft ook als voordeel, dat je bij individuele coaching ongestoord kunt werken in een intieme en persoonlijke sfeer. Ook biedt deze accommodatie alle genoegen voor groepen en bedrijfstrainingen. Voor meerdaagse trainingen is het ook mogelijk tot overnachten in de directe omgeving.


heerlijke entourage
 
De Omgeving
Hippodroom ligt vlak bij het natuurgebied “het Raamdal” waar een kudde wilde paarden leeft en schotse Hooglanders grazen. Door dit gebied slingert het riviertje “de Raam” dat prachtige plaatjes oplevert en een heerlijke entourage biedt voor wandelen en paardrijden. Nabij gelegen is Kasteeltje “Tongelaar”, te vinden in een eeuwenoud natuur gebied waar de stilte je overkomt.
Het pittoreske vestingstadje Grave biedt de mogelijkheid om op kunst- en cultuurgebied van alles te ondernemen. Je kunt er ook uiterst gezellig winkelen, uit eten of van een terrasje genieten.
   


 


begeleiding op maat
 
Op locatie
Het is ook mogelijk alle cursussen en trainingen die op Hippodroom worden aangeboden bij U op locatie te verzorgen. Persoonlijke coaching of training voor groepen, met of zonder eigen paard. We kunnen – indien wenselijk - ook ervaren paarden van het Hippodroom meebrengen voor training.

 
 
 
 
 
       

copyright: Sylvia van Noye 2009                     constructie team