Hippodroom locatie
     
     


buitenleven
 

Accommodatie
De paardenboerderij van Hippodroom is te vinden op Landgoed De Rosep in het buitengebied van het Brabantse Oisterwijk. Hippodroom ligt midden in een bosrijke omgeving, tussen de vennen van Oisterwijk en natuurgebied, de Kampina. De locatie heeft een zeer natuurlijk karakter en de opzet maakt dat je uitgebreid kunt genieten van het buitenleven. Beleef het buitenleven aan den lijve en kom genieten van de puurheid en echtheid van het leven met de natuur, waar de stilte je overkomt.

Zo ook de paarden. De groepshuisvesting met de loopstal laat de paarden optimaal hun eigen kuddenatuur leven.
Met de buitenmanege, round-pen, caroucel (binnenround-pen), hooimeid, bospad met ven, campingweide en de sfeervolle cursusruimte "de Kar" biedt Hippodroom alle mogelijkheden de coachiing en trainingen in contact met de paarden en de natuur optimaal te ervaren.

De kleinschalige opzet heeft een intieme en persoonlijke sfeer. Dat betekent dat je bij individuele coaching en training ongestoord kunt werken en als team echt een dag met elkaar hebt.
Deze accomodatie biedt ook alle genoegen voor groepen en bedrijfstrainingen. Bij meerdaagse trainingen is overnachten in de directe omgeving mogelijk. Oisterwijk heeft een uitgebreid aanbod aan b&b's, campings, huisjes en hotels.

 heerlijke entourage
 


De Omgeving
Hippodroom ligt midden in het natuurgebied de Kampina waar ook een kudde wilde paarden leeft. Door dit gebied slingert het riviertje “de Rosep ” dat prachtige plaatjes oplevert. De vennen bieden een heerlijke entourage voor wandelen en paardrijden.
Het pittoreske dorp Oisterwijk biedt de mogelijkheid om op kunst- en cultuurgebied van alles te ondernemen. Je kunt er ook uiterst gezellig winkelen, uit eten of van een terrasje genieten aan de welbekende Lind.
     


begeleiding op maat
 
Op locatie
Het is ook mogelijk alle cursussen en trainingen die op Hippodroom worden aangeboden bij U op locatie te verzorgen. Persoonlijke coaching of training voor groepen, met of zonder eigen paard. We kunnen – indien wenselijk - ook ervaren paarden van Hippodroom meebrengen.


 

 
 

       

copyright: Sylvia van Noye 2009, 2010                     constructie team